In Spanje bieden we residentieel vastgoed aan , meer specifiek aan  de Costa del Sol  en enkele projecten aan de Costa Blanca en de Costa Cálida.

Ons aanbod omvat een brede waaier aan eigendommen : studio's,  appartementenhuizen,  landhuizen en villa's.  Daarnaast hebben we nog handelshuizen, finca's die volledig operationeel zijn....., het aanbod is zo ruim dat we hieronder slechts een kleine selectie plaatsen. Staat  uw ideale woning er niet bij ? Vul het contactformulier in want vermoedelijk hebben we uw droomhuis ter beschikking .

 Spanje roept meestal de gedachten op aan vakantie, zon , strand en zee.

De regio waar wij actief zijn biedt echter meer.  Het is een microclimaat met in de "winter" schaduwtemperaturen tussen 15º en 20º ,  in de zomer schommelen ze rond 32º C.  Volgens de Wereld Gezondheid Organisatie is dit micoclimaat het gezondste,  op zeeniveau, in de wereld !

We beperken ons tot deze streek vooral  om het gezondheidsaspect, maar ook omdat we u zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Beter specialist in één streek , dan een wereldwijd aanbod waar een kat haar jongen niet in terugvindt.

De aankoop van een eigendom in het buitenland is niet evident en vereist dan ook heel wat voorbereiding en informatie. Daarom kan u genieten van onze individuele en doorgedreven begeleiding.

Onze begeleiding omvat:

-  het eerste oriënterend gesprek bij u thuis en de volgende contacten


-  organiseren van uw reis en verblijf

 

-  het bezoeken van eigendommen in Spanje


-  het verkennen van de ruime omgeving

 

- bespreking van prijs, voorschot en datum van akte samen met u en de verkoper


-  assistentie en vertaling bij het verlijden van de notariële akte

NO NONSENS AANBOD

Bij ons vindt u geen eigendommen op plan, geen virtuele beloften, enkel eigendommen die gebouwd zijn en die u kan bezoeken !

Aarzel zeker niet om ons in alle veiligheid te contacteren, we zijn blij u van dienst te kunnen zijn !