Welkom bij
Platon Belgium


Platon uw advieskantoor voor
Vlaanderen en Spanje

Voor het eerst brengen we diverse van onze activiteiten samen op één, zonnige, website.
Zonnig, want we bieden u een breed aanbod in Spanje.
De residentiële eigendommen zijn hoofdzakelijk gelegen aan de Costa Blanca en de Costa Cálida. De reden is eenvoudig want de provincies Alicante en Murcia genieten van een microklimaat met schaduwtemperaturen in de "winter" tussen 15º en 20º Celsius.
Ons "Spanje" aanbod wijzigt constant - met uitzondering van de steeds lage prijzen - neem daarom regelmatig een kijkje.

Daarnaast bieden we in België een waaier van diensten aan voor ondernemingen.
Er is een groeiende vraag naar degelijk en onafhankelijk advies voor  bijvoorbeeld handelshuur, huur van kantoren en overname van handelsfondsen. Bedrijven, verenigingen  en organisaties kunnen bij ons terecht voor professioneel advies. Onze dienstverlening naar bedrijven zal niet enkel beperkt blijven tot bedrijfsvastgoed maar wordt de komende maanden stelselmatig uitgebreid. Dan zal u meer informatie vinden onder "Diensten".
De eigendommen die we "te koop" en "te huur"  in portefeuille hebben,  worden niet op speciale websites geplaatst en er worden geen  grote borden tegen de gevels gehangen. We zijn tenslotte makelaars, geen marketingbedrijf. Deze eigenzinnige aanpak levert geen grote naambekendheid op, maar wel resultaat en heel tevreden klanten. En dat is de uiteindelijke bedoeling.
Wenst u snel en discreet te verkopen, contacteer ons dan, en binnenkort bent u een nieuwe tevreden klant.

Meer informatie

Aankondigingen

Neem contact op

We horen graag van u